Choď na obsah Choď na menu
 


Jednou z vecí, ktoré ľavica robí, je zachovanie inštitúcií alebo pravidiel, ale prekrúcanie ich účelu a zmyslu. Na federálnej úrovni chce Bidenova administratíva vziať zákon, ktorý má zabezpečiť, aby sa tehotné ženy cítili v práci pohodlne (napr. viac prestávok, vhodné oblečenie atď.), a povedať, že jednou z vecí, ktoré im robia pohodlie, je potrat.

V Kalifornii sa zaoberajú novou definíciou zneužívania detí. Kedysi to znamenalo fyzické zranenie dieťaťa alebo extrémne emocionálne týranie (napr. typu “si podľudský červ”). Čoskoro však “zneužívanie detí” v Kalifornii môže znamenať “nesprávne určenie rodu” vášho dieťaťa. Nielenže je to zlo na prvý pohľad, ale je to’aj ďalší útok na otcovstvo.

Čítajte: Elon Musk odsudzuje kalifornský’radikálny transrodový zákon, ktorý čaká na podpis Newsoma’

Na návrh zákona nie je jemný:

nedávno novelizovaný kalifornský návrh zákona by doplnil “potvrdenie” sexuálnej transformácie dieťaťa do štátneho’štandardu rodičovskej zodpovednosti a starostlivosti o dieťa—pričom každý rodič, ktorý’nepotvrdí transgenderizmus svojho dieťaťa, by sa podľa kalifornského štátneho práva dopustil zneužívania.

AB 957 schválilo Kalifornské’štátne zhromaždenie 3. mája, ale jeden z predkladateľov ho po niekoľkých hodinách v Kalifornskom’štátnom senáte 6. júna zmenil a doplnil.

Poslankyňa zhromaždenia Lori Wilsonová, D-Suisun City, napísala návrh zákona a predložila ho 14. februára. Štátny senátor Scott Wiener, D-San Francisco, bol jeho spolusponzorom. Wilsonovej dieťa sa identifikuje ako transrodové.

[snip]

AB 957 po novele “by zahŕňal potvrdenie rodiča’o rodovej identite dieťaťa’ako súčasť zdravia, bezpečnosti a blaha dieťaťa,” mení definíciu a uplatňovanie celého kalifornského rodinného zákonníka.

(Scott Wiener je mimochodom tvrdý ľavičiar, homosexuál, kožný fetišista ktorý existuje v kalifornskom zákonodarnom zbore takmer výlučne preto, aby presadzoval najextrémnejšie verzie agendy LGBTQ+, vrátane zníženia veku súhlasu pre homosexuálny sex, dekriminalizácie vedomého nakazenia niekoho AIDS, potenciálne smrteľnej choroby, a uzákonenia trestného činu pre zamestnancov zariadení dlhodobej starostlivosti, ktorí často pochádzajú z&nbspkonzervatívnych krajín, aby “niekoho nesprávne pohlavne klasifikovali .)

Zjednodušene povedané, návrh zákona znamená, že ak manželský partner, s ktorým’vediete spor o opatrovníctvo, povie, že Ralph, ktorý sa narodil s úplne neporušenými mužskými genitáliami, je teraz Rosie a dievča, mali by ste’s touto šialenou “rodovou identitou” súhlasiť, ak chcete ešte niekedy vidieť svoje dieťa. Táto koncepcia je šialená a zneužiteľná, ale práve to chcú kalifornskí krajne’ľavicoví zákonodarcovia.

Návrh zákona nie je len’šialený; je aj proti otcom. Ak ste’venovali pozornosť nárastu počtu údajne“transrodových” detí, jednou z vecí, ktorú ste si’všimli, je, že ho’riadia ženy. Tieto ženy sú buď slobodné matky, alebo otcovia, ak sú prítomní, sú úplní milquetoasti, ktorí nie sú ničím iným ako kulisou pre ženy’Munchhausen by Proxy, ktoré potrebujú svoje dieťa prinútiť k trendu.

Takisto ste si všimli, že keď rodič bojuje proti “transrodovému”dieťaťu,” je to muž. Návrh zákona teda znamená, že otec je buď nútený súhlasiť s tým, o čom vie, že je to lož, ktorá zničí jeho dieťa, alebo navždy stratí prístup k svojmu dieťaťu.

Navrhovaná legislatíva mala byť mŕtva a pochovaná v priebehu jedného dňa po tom, čo sa objavila v legislatívnom kalendári. Namiesto toho je na pokraji toho, aby sa stal zákonom:

Jediné, čo môže v tejto chvíli zastaviť návrh zákona, je politická vypočítavosť Gavina Newsoma’:

Dávno sa hovorí, že ako sa darí Kalifornii, tak sa darí aj národu. Radšej’dúfajme, že to nie je pravda, pretože Kalifornia sa z krásneho, úspešného, potraviny produkujúceho zlatého štátu stala ľavicovým košom. Jej úrodné polia ležia úhorom, mestá sú v troskách, je’zaplavená ilegálnymi cudzincami, mimo techniky je hlboko ochudobnená a teraz otvorene vyhlásila vojnu detským’mysli a telám.

Prevzaté so súhlasom American Thinker.

Zdroj: lifenews.sk