Choď na obsah Choď na menu
 


Viac ako dvanásťtisíc občanov žiada od pána Petra Pellegriniho ako predsedu NR SR, ktorej práva zákonodarcu sú zasiahnuté, ale aj ako predsedu strany Hlas, ktorá nominovala ministerku zdravotníctva a ministra vnútra, aby predložili zákon, ktorý zagarantuje, že absurdity o tehotných a rodiacich mužoch sa nebudú týkať Slovenska, a súčasne zrušili kontroverzné štandardy a zastavili transexuálnu revolúciu!

Anton Chromík uviedol: „Štandardy, ktoré ostali platné a zverejnené znamenajú, že sa aj na Slovensku môže vyskytnúť situácia, keď papierový muž bude rodiť a papierová žena bude môcť splodiť dieťa. Bohužiaľ už sa stala situácia, že vďaka štandardom bol na Slovensku zapísaný muž s mužskými pohlavnými orgánmi za ženu.”

Peter Topor dodal: „Proti štandardom v svojom odbornom stanovisku vystúpilo 420 psychiatrov, psychológov, lekárov a iných zdravotníckych pracovníkov. Štandardy sú v skutočnosti progresívnym extrémizmom, ktoré tvrdia, že existuje akési právo na
„sebaurčenie pohlavia.“ Robia si posmech z medicíny a vedy, keď tvrdia, že pohlavie sa prisudzuje pri narodení, akoby pred narodením nebolo a neovplyvňovalo vývoj dieťaťa. Označujú akúkoľvek terapiu, ktorá sa snažila dosiahnuť to, aby sa človek zmieril so svojim pohlavím za neetickú. Ako jedinú správnu liečbu považujú takú, ktorá má potvrdzovať blud o nesprávnom pohlaví a pokračovať v tzv. „zmene pohlavia“.”

Stanislav Gunčaga doplnil: „Úprava zákonov je nevyhnutná, aby sme ochránili naše deti pred šialenosťami a ostatných pred kriminalizáciou a trestaním. Táto ideológia sa v skutočnosti stáva veľmi agresívnou a v zahraničí už viedla k trestaniu tých, ktorí nesúhlasili či už s oslovovaním mužov ženskými menami a zámenami a dokonca k sankciám a trestom rodičov, ktorí nesúhlasili s mrzačením vlastných detí! Kanadský súd dokonca rozhodol, že ak otec nazve svoju dcéru dievčaťom, bude to považované za domáce násilie.”

Anton Chromík dodal: „Bohužiaľ už aj na Slovensku bol medializovaný prípad učiteľa, ktorý odmietol oslovovať dieťa nesprávnym zámenom ako chlapca a mal s tým problémy. Hlavne pri deťoch ide o vážny problém. Máme súcit s ľuďmi, ktorí prežívajú problém so svojou identitou a trváme na tom, že im treba skutočne pomôcť. Skutočný súcit nemá nič spoločné s falošným súcitom. Empatia proti pravde je falošný súcit a nie je skutočnou pomocou. Celoživotná vojna proti vlastnému telu sa totiž nedá vyhrať. Tento problém má vďaka mediálnemu pokrývaniu a propagande tendenciu rásť a mnoho detí bude celoživotne postihnutých, ak nič neurobíme. Vyzývame preto Petra Pellegriniho a jeho ministrov, aby konali a tento problém vyriešili.“

Redakciu informoval Anton Chromík, predseda Aliancie za rodinu

Zdroj: hlavnespravy.sk