Choď na obsah Choď na menu
 


Potraty

Príspevky

Hniezda zachránili už 66 detí

30. 9. 2019

| Rubrika: Potraty

Majú pätnásť rokov a zachránili 66 ľudských životov. Hniezda záchrany pri príležitosti ich výročia zmodernizovali. Do všetkých krízových inkubátorov pribudli kamery. Tie majú za úlohu zvýšiť bezpečnosť vložených bábätiek a uľahčiť prácu zdravotníkom. Anonymita matky zostane zaručená.
 

VIDEO: Herečka Mária Bartalos musí čeliť útokom liberálov kvôli podpore Národného pochodu za život

26. 9. 2019

| Rubrika: Potraty

Mladá herečka už pred Národným pochodom za život ľudí spolu s manželom vyzývala, aby sa ho zúčastnili a podporili tak sprísnenie interrupčného zákona. (foto: Instagram/Maria Bartalos)

 

Chýbal 1 hlas! Poslanci odignorovali konzervatívnych voličov a viac ako 50.000 účastníkov Národného pochodu za život.

25. 9. 2019

| Rubrika: Potraty

Potratový zákon sa meniť nebude. Poslanci Národnej rady (NR) SR v stredu nepodporili väčšinou ani jednu zo štyroch navrhovaných noviel zákona o umelom prerušení tehotenstva. Na septembrovú schôdzu ich predložili OĽaNO, ĽSNS, poslanci zo Sme rodina, ale aj nezaradený poslanec Richard Vašečka

 

Hniezdo záchrany zachránilo už 14 detí

25. 9. 2019

| Rubrika: Potraty

Hniezdo záchrany počas svojej štvorročnej činnosti zachránilo 14 slovenských bábätiek. Agentúru SITA o tom informovala prezidentka občianskeho združenia Šanca pre nechcených Anna Ghannamová.
 

Lívia bola na pochode, z ktorého liberáli šalejú! Slovensko ešte nie je stratené

24. 9. 2019

| Rubrika: Potraty

Portál kulturblog.sk a ich Lívia sa zúčastnili Národného pochodu za život.
 

Bábätko, presiaknuté jedovatým roztokom počas 5 dní trvajúceho ´soľného potratu´, prežilo

24. 9. 2019

| Rubrika: Potraty

Poznámky Melissy Ohdenovej pod názvom ´Koniec infanticídy´ k pripravovanej rozprave v Kongrese USA k Zákonu o ochrane živo narodených detí pri potrate.
 

Občania posielajú politikom tisíce pohľadníc s výzvou na zastavenie umelých potratov

24. 9. 2019

| Rubrika: Potraty

Za posledné týždne dostali politici od občanov tisíce pohľadníc s výzvou na zastavenie zabíjania nenarodených detí. Pripravila ich Nadácia Slovakia Christiana v rámci svojej kampane „za život, za rodinu, za Slovensko“. Pohľadnice sú adresované Robertovi Ficovi, Andrejovi Dankovi a Borisovi Kollárovi ako predsedom politických strán, ktoré nie sú v otázke ochrany života nenarodených jednoznačne vyhranené

 

800 až 900 bábätiek sa zabíja v Írsku každý mesiac po legalizácii potratu

21. 9. 2019

| Rubrika: Potraty

 

Kresťanská poslankyňa hlasovala za život - jej politická strana ju zbavuje členstva

21. 9. 2019

| Rubrika: Potraty

Kresťanská poslankyňa v Škótsku sa ako jediná vo svojej politickej strane zastala nenarodených bábätiek, keď parlament hlasoval za legalizáciu potratov v Severnom Írsku. Podľa Premier informácií Dr. Lisu Cameronovú Škótska strana národniarov zrejme zbaví členstva, aj keď pred hlasovaním jej bolo jasne povedané, že môže voliť podľa svojho svedomia.
 

Herečka Mária Bartalos sa s manželom postavili na stranu života.

19. 9. 2019

| Rubrika: Potraty

“Budeme spoločne bojovať na Pochode za život za tých najmenších z nás!” Obľúbená slovenská herečka Mária Bartalos, ktorá len pred pár mesiacmi porodila svojho syna Noela, nedávno na sociálnej sieti odsúdila potraty. Teraz sa znova postavila na stranu života a spolu so svojím manželom podporí Pochod za život.